Kontakta vår kundservice

Service och support på dina villkor

Hur kan vi hjälpa dig? 

Yaskawa erbjuder omfattande kundservice och support. Vi finns vid din sida både när det gäller våra produkter, system, applikationer och processer. Här når du oss snabbt och enkelt. 

Kontakta support: ring 0480-44 66 88 eller mejla till service.se@yaskawa.eu.com
För reservdelar: ring 0480-44 66 50 eller mejla till spareparts.se@yaskawa.eu.com

Vi utför reparationer och renoveringar av MOTOMAN-robotar och komponenter med originaldelar till rimliga priser. En renovering förlänger robotens livslängd och gör att du får ut mer av din ursprungliga investering. Innan vi påbörjar renoveringsarbetet gör vi först en testkörning med efterföljande prisindikation.

Behöver era nuvarande MOTOMAN-robotar och system uppdateras eller anpassas efter andra krav?
För att klara nya processer och ökade produktionskrav kan det vara nödvändigt att anpassa den befintliga robotcellen. Det kan betyda att man ändrar robotens placering, kompletterar med ny utrustning eller optimerar robotprogrammen.

Håll utrustningen igång på maximal produktionsnivå! Våra serviceingenjörer kan hjälpa till med integrering av automationsprodukter och nödvändiga reparationsåtgärder samt utföra förebyggande underhåll. Vi erbjuder självklart också service- och underhållsavtal.

Snabb service utförd av experter finns alltid tillgänglig tack vare vårt omfattande reservdelslager för alla typer av MOTOMAN-robotar och styrsystem. Våra goda råd vid val av rätt reservdelar garanterar fortsatt hög produktivitet. Det är också en smart investering för dig som kund att själv fylla på lagret av reservdelar och detaljer som slits lätt. Då kan vi naturligtvis också hjälpa till!

Teknisk support via telefon är en snabb lösning där du får råd av en expert. För snabba svar beträffande robotsystem finns erfarna specialister som kan hjälpa till att hitta rätt lösning. Med våra serviceavtal har du tillgång till vår tekniska support varje dag, året om.