Avtryck

Yaskawa Europe GmbH

Hauptstrasse 185

65760 Eschborn

Germany


Telefon:  +49 6196 569-300

Fax:      +49 6196 569-398

E-post:    info(at)yaskawa.eu.com

 
Verkställande direktörer

Manfred Stern, Bruno J. Schnekenburger, Marcus Mead

 

Länsrätten i Frankfurt, HRB 88369

UST (VAT) ID-nummer: DE 128 960 627
 

Ansvar gällande länkar

Vår webbplats innehåller länkar till externa webbplatser från tredjeparter över vars innehåll vi inte har någon kontroll. Därför tar vi inget ansvar för innehållet på externa sidor. Leverantören eller ägaren av de länkade sidorna är alltid ansvariga för innehållet på dessa sidor.

De länkade externa sidorna granskades för eventuella rättsliga överträdelser vid den tidpunkt då de länkades. Inget olagligt innehåll hittades vid den tidpunkt då externa sidor blev länkade. Dock är det inte möjligt att kontinuerligt övervaka innehållet i de länkade sidorna utan konkreta bevis på olagligt innehåll. Vi kommer omgående att ta bort respektive länkar vid detektion av eventuella lagöverträdelser.

Ansvar för innehåll

Innehållet på vår hemsida var iordningställt med yttersta omsorg. Vi kan dock inte garantera att innehållet är korrekt, fullständigt eller aktuellt. I enlighet med § 7, paragraf. En av den tyska Telemedialagen (TMG), som tjänsteleverantör ansvarar vi under allmän lag för vårt eget innehåll på denna webbplats. Enligt §§ 8 till 10 TMG, dock är vi inte ansvariga som tjänsteleverantör för att övervaka överförd eller lagrad information av tredjepart eller att undersöka omständigheter som tyder på olaglig verksamhet. Skyldigheter att ta bort eller blockera användning av information förblir opåverkade av allmän lag. Allt ansvar i detta avseende, gäller endast från det ögonblick vi meddelas om specifika brott mot lagen. När vi blir medvetna om sådana lagöverträdelser, kommer vi omgående bort det berörda innehållet.

 

Ansvarig för innehållet enligt § 55 Abs. 2 RStV

Armin Schlenk

Yaskawa Europe GmbH

Marketing

Hauptstrasse 185

65760 Eschborn

Germany