Hiss

En partner för hissindustrin

Yaskawa har en imponerade kundbas och en stor erfarenhet när det gäller hissapplikationer. Ett stort antal system är i drift tack vare huvudkomponenter tillverkade av Yaskawa. Du kanske inte lägger märke till dem vid en första anblick. Som leverantör av originalutrustning erbjuder vi nämligen våra samarbetspartners möjligheten att använda modeller som inte bär Yaskawas varumärke. Flexibiliteten är stor för att möta dina krav:

  • Driftpaket bestående av synkronmotorer och frekvensomriktare L1000A för hiss
  • Frekvensomriktarna L1000V och L1000E för modernisering av hissystem
  • L1000H och Blain Hydraulics-ventiler för hydrauliska hissar
  • Frekvensomriktare J1000 för dörröppning

Fem lösningar från Yaskawa

Yaskawa erbjuder lösningar för ett stort antal applikationer inom hissindustrin, från individuella komponenter för modernisering och nyinstallation till nyckelfärdiga paketlösningar.  
 

1. Driftpaket med frekvensomriktare L1000A och en hissmotor:

Koordinerat paket som innehåller en frekvensomriktare och en 16- eller 20-polig hissmotor för kabellyft, konstruerad för belastningar på 400 kg till 2500 kg.

2. L1000A universell frekvensomriktare

Den ideala frekvensomriktaren för exakt och effektiv styrning av synkron eller induktionsmotorer i hissystem med eller utan växlar.

3. Moderniseringspaket med L1000V

Effektområdet och funktionaliteten gör L1000V till ett prisvärt val för modernisering av hissar med maskiner som inte har varvtalsåterkoppling. Dessutom reduceras driftkostnader för hissystemet samtidigt som en mjukare färd garanteras.

4. Paket för hydrauliska applikationer med frekvensomriktare L1000H

En ny och innovativ lösning för krävande hydrauliska hissapplikationer. Kombinationen av en L1000H och en EV4-ventil från Blain Hydraulics ger en bra körkomfort och förstklassig energieffektivitet.

5. Frekvensomriktare för dörrar

Förutom vanlig vertikal rörelse, styr Yaskawas frekvensomriktare även flera andra typer av rörelser på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.