Branscher

Kunskap på dina villkor

Vi tar bra teknik till din värld

Idag är konkurrensen oerhört hård i de flesta branscher. Konkurrerar du på en global marknad behöver du stärka din totala konkurrenskraft. Lösningen behöver inte vara att flytta produktion till låglöneländer. Istället kan du sänka din totala tillverkningskostnad samtidigt som du behåller hög kvalitet, möter leveranstider och kan fortsätta producera på hemmaplan, med allt vad det innebär för miljö och arbetstillfällen.

El/elektronik

Fördelarna med robotteknologi blir som tydligast när små komponenter och hög kapacitet är avgörande för produktionen. Här kan vi leverera tekniska svar på alla dina utmaningar.

Läs mer

Fordonsindustri

Leverantörer och tillverkare av originalutrustning för fordonsindustrin skapar tillit i alla produktionsfaser med hjälp av MOTOMAN-robotar.

Läs mer

Förnybar energi

Our main areas are wind, marine and turbo/industry solutions. Our innovative products, capabilities and solutions create energy sustainably, contain energy effectively and consume energy responsibly.

Läs mer

Hiss

Yaskawa har en imponerade kundbas och lång erfarenhet när det gäller hissapplikationer. Ett stort antal system är i drift tack vare huvudkomponenter tillverkade av oss.

Läs mer

Kemikalier/plaster

Många års nära samarbete med maskiningenjörer i produktionen av kemikalie- och plastprodukter har resulterat i branschspecifik utveckling av driftskomponenter, robotar och mjukvarulösningar.

Läs mer

Kran/lyftanordning

Yaskawas frekvensomriktare för kranar och lyftanordningar ger en effektiv lösning på de särskilda behov av lyft- och förflyttningsmoment som finns för att balansera dessa applikationer.

Läs mer

Laboratorieautomation

Laboratorieautomation har blivit viktigare än någonsin, och även inom detta område erbjuder våra robotar en optimal lösning.

Läs mer

Lantbruk

Hög kvalitet är helt avgörande eftersom utrustning och maskiner inom lantbruk utsätts för tung belastning. Därför väljer en lång rad välkända tillverkare svetsningssystem som använder MOTOMAN-robotar i produktionen.

Läs mer

Livsmedel

Mat av högsta kvalitet är viktigt. Då går det inte att tumma på tekniken. Inom livsmedelsindustrin garanterar Yaskawas robotar både den snabbhet och effektivitet som krävs för pålitlig hantering.

Läs mer

Marin / offshore

Frekvensomriktare från Yaskawa lämpar sig väl för framtidslösningar i marina applikationer. Vibrationer, värme och fuktförhållanden ombord, i kombination med behovet av pålitlighet, medför hårda tekniska krav.

Läs mer

Metallbearbetning

Knivskarpa lösningar, baserade på öppen teknologi och bra anslutningsmöjligheter, skapar de bästa förutsättningarna för konkurrenskraftig och energieffektiv produktion.

Läs mer

Textilindustri

Specialanpassade lösningar från Yaskawa driver textilmaskiner över hela världen, och ser till att de hålls i drift 24 timmar om dygnet – 365 dagar om året.

Läs mer

Träindustri

Oavsett om de placeras i ett kontrollskåp eller på en vägg, i en helt ren eller extremt krävande miljö, skapar våra frekvensomriktare en pålitlig drift under mycket lång tid.

Läs mer