YASKAWA Sweden Tour startar i mars

Under det här året kommer Yaskawa Nordic att göra en Sverigeturné med besök och kundträffar på många olika platser runt om i Sverige.

-        Vi vill demonstrera våra produkter inom robotautomation, men vi tycker att det är ännu viktigare att lyssna av de behov och möjligheter som finns hos företag runt om i Sverige, säger Niklas Richardsson, försäljningschef på Yaskawa Nordic. Med en sådan här Sverigeturné kan vi både nå ut till vana robotanvändare och dem som vill veta mer.

Med på turnén finns alltid en cobot ur vår HC-serie. Det gör det möjligt för den som är intresserad att pröva på att programmera och köra robot, genom handguidning eller med ”Smart pendant” pekskärm. Metoder som också underlättar för den som är ny på robot.

YASKAWA Sweden Tour drar i gång på Jönköpingskontoret den 9 mars och fortsätter sedan till Södertälje den 30 mars. Under vår och försommar går turen vidare till bland annat Kristianstad, Halmstad, Linköping och Torsås. Mer information om varje träff och höstens program kommer senare.

 

Mer information

Kontakta Niklas Richardsson, 0480-41 78 01 (niklas.richardsson@yaskawa.eu.com) för mer information.