Nya robotjobb som vi känner till – och de som finns kvar att upptäcka!

Ny robotteknik som förenklar flexibel automation, är temat på torsdag förmiddag under Elmias tvådagars robotkonferens 13 och 14 september.

Från Yaskawa kommer Dr Michael Klos, chef för affärsutveckling på europanivå, att prata om nya användningsområden för robotar. Både de som vi redan känner till, och de som vi har kvar att upptäcka. Föredraget heter ” New jobs for robots, discovered and undiscovered robotics applications”.

Ett YASKAWA-Team och en robot kommer också att vara med i Miniutställningen. Robin Lindor och Patrick Lansdorf är på plats här under båda konferensdagarna. Ett utmärkt tillfälle för den som vill passa på att diskutera behov och möjligheter med YASKAWAs industrirobotar och produkter för motorstyrning.

- Med hjälp av en Motomanrobot kommer jag visa hur SmartPendant kan användas för programmering beroende på om man har tidigare robotvana eller inte, berättar Robin Lindor, säljare och teknisk support. Självklart kan den som vill få pröva på hur det fungerar i verkligheten – det är därför vi är med här på robotkonferensen!

Elmia Robotbaserad Automation