Karriärföretag söker fler medarbetare

Utmärkelsen Karriärföretag delas varje år ut till de svenska företag som erbjuder studenter och yrkesverksamma unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Yaskawa Nordic AB är ett av sex företag i Kalmar län som tilldelats den här utmärkelsen för 2023.

-          Vi är förstås väldigt glada över att ha fått den här utmärkelsen ännu en gång, säger Oskar Kardmo Drott, personalchef på Yaskawa Nordic AB. Det är också extra roligt eftersom vi växer och behöver anställa fler medarbetare just nu.

 

Ur juryns motivering

”Här finns alla förutsättningar till utveckling och det är kompetenta medarbetare med spetskompetens som jobbar här. Medarbetarna uppmuntras till att utmana sig själva för att kunna växa, både som människa och inom företaget.”

 

Mer information

De lediga tjänsterna presenteras på den här hemsidan, eller hos Unik Resurs som också håller i rekryteringen till företaget. På Yaskawa Nordic AB jobbar man också med att uppmuntra och utveckla personalen med hjälp av internrekrytering, utbildning, att jobba utomlands och andra möjligheter att utvecklas i tjänsten.
 

Lediga tjänster