Drift- och styrenheter för textilmaskineri

Pålitlighet och kompetens

Över hela världen för YASKAWA:s driftslösningar textilmaskineri framåt, och håller den i drift 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Maskinhaveri inom textilproduktion resulterar snabbt i enorma produktionsförluster. På grund av detta måste driftavbrott elimineras genom noggrann ingenjörskonst och ett utbud av pålitliga driftkomponenter och system. YASKAWA är partnern som kan leverera kompletta ingenjörs-team och högkvalitativa produkter specifika för textilindustrin.

Expertis och erfarenhet

YASKAWA bidrar med lång erfarenhet inom textilindustrin, från långvariga partnerskap. Applikationsspecifika lösningar tillser en hög effektivitet och lönsamhet för dess kunder. Från balöppning till vävmaskiner, extruderingsmaskiner till spolningsmaskiner – Yaskawa kan de specifika tillämpningskrav som ställs.

YASKAWA erbjuder dedikerade driftsystem för textilindustrin.

Ett fullständigt effektområde från 0,1 kW till 185 kW finns tillgängligt, med standard och specificerad funktionalitet för att leva upp till de tillämpningskrav som gäller för textilindustrin. T1000-Serien frekvensomriktare och Sigma-5-serien servosystem från YASKAWA har utvecklats med fokus på tillförlitlig drift, enkel hantering och övergripande kostnadsbesparingar. Styrenheter fulländar vårt utbud.

Fallstudier av denna industri