En partner för hissindustrin

YASKAWA har en imponerade kundkrets och en stor erfarenhet inom hissanordningsbranschen. Otaliga system är i drift med huvudkomponenter tillverkade av YASKAWA. Du kanske inte upptäcker dem vid en första anblick. Som leverantör av originalutrustning erbjuder vi våra partners att även använda modeller som inte kommer ifrån YASKAWA-familjen. Vi erbjuder flertalet alternativ för att möta era krav:

  • Driftpaket som innehåller synkroniserade motorer och L1000A frekvensomriktare för hiss.
  • L1000V och L1000En frekvensomriktare för modernisering av hissystem
  • L1000H och Blain Hydraulics-ventiler för hydrauliska hissar
  • J1000 omriktare för dörröppning

Fem lösningar från YASKAWA

YASKAWA erbjuder lösningar för flertalet applikationer inom hissindustrin, från individuella komponenter för modernisering och nyinstallation till lösningspaket som är färdiga att användas direkt.

1. Driftpaket med L1000A-omriktare och en hissmotor:

Koordinerat paket som innehåller en frekvensomriktare och en 16- eller 20-polig hissmotor för kabellyft, konstruerad för laster om 400 till 2500 kg.

2. L1000A universell frekvensomriktare

Den ideala frekvensomriktaren för exakt och effektiv styrning av synkroniserade motorer eller lastningssystem med induktionsmotor, med eller utan växlar.

3. Moderniseringspaket med L1000V

Dess utgående effekt och funktionalitet gör L1000V ett prisvärt val för modernisering av hissar med maskiner som saknar varvtalsåterkoppling. Dessutom reduceras driftkostnader för hissystemet medan det tillser en mjukare färd.

4. Paket för hydrauliska applikationer med L1000H

En ny och innovativ lösning för krävande hydrauliska hissapplikationer. Kombinationen av en L1000H-frekvensomriktare och en EV4-ventil från Blain Hydraulics tillser en mjuk färd och en utomordentlig energieffektivitet.

5. Frekvensomriktare för dörrar

Förutom enklare vertikal rörelse, styr YASKAWA frekvensomriktare även flera andra typer av rörelser, effektivt och kostnadseffektivt.