Lediga tjänster

Dina möjligheter hos oss

Dina möjligheter hos oss

Är du villig att satsa det lilla extra? Yaskawa Nordic maximerar andra företags produktion med hjälp av innovativ automation. Vi vill arbeta så hängivet att kunderna alltid väljer en lösning från Yaskawa framför våra konkurrenters.

För att lyckas med detta vill vi gärna rekrytera hängivna personer med särskilda kunskaper.

Om du har hög motivation och uppskattar att arbeta med människor med olika kultur och bakgrund har vi en spännande, stimulerande och utmanande arbetsplats att göra karriär på.

Lediga tjänster just nu

Kundorienterad tekniker, Jönköping

YASKAWA har fattat ett strategiskt beslut om att bygga upp en egen säljorganisation för automationsprodukter, riktat i första hand mot OEM, men också tillsammans med olika distributionspartners på de nordiska marknaderna. 

Som kundorienterad tekniker kommer du att utgå ifrån kontoret i Jönköping där du både självständigt och i samråd med säljavdelningen ger teknisk rådgivning till OEM kunder samt de distributionspartners man har avtal med. I rollen ingår det även att tillsammans med säljaren besöka kunder på plats ta emot kravspecifikationer från kunder, och utvecklar lösningar enligt deras behov. Du kommer vara en stödjande i att ta fram offertunderlag som sedan presenteras till kund via ansvarig säljare.

Sista ansökningsdag: 11 juni

Läs mer om tjänsten hos Unik Resurs: http://cv.unikresurs.se/cv/assignment.jsp?tc=cv&id=5430

Rekrytering på minst sex månader

Produktionstekniker

För en kunds räkning söker vi nu en verkstadsnära produktionstekniker, uppdraget är en hyr/rekrytering på minst 6 månader med stora möjligheter till anställning hos kund.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en omfattande produktionsmiljö med stor möjlighet att påverka framtidens tillverkning och arbetssätt.

Sista ansökningsdag: 4 juni

Läs mer om tjänsten hos Unik Resurs: cv.unikresurs.se/cv/assignment.jsp

 

Senior projektledare inom produktionsteknik

För kunds räkning söker vi nu en senior projektledare inom produktionsteknik/layout, uppdraget är en hyr/rekrytering på minst 6 månader med stora möjligheter till anställning hos kund.

Som projektledare på YASKAWA kommer du tillsammans med fabrikschef, utvecklingschef och inköpschef att driva projekt gällande ombyggnation av befintliga lokaler, flyttning av en produktionsenhet samt se över förbättring av företagets produktionsprocesser.

Sista ansökningsdag: 4 juni

Läs mer om tjänsten hos Unik Resurs: http://cv.unikresurs.se/cv/assignment.jsp?tc=cv&id=5446

 

Konstruktör, mekanik

Vi söker dig som är utbildad ingenjör med inriktningen mekanikkonstruktion eller maskiningenjör. Kunskaper i Inventor och Solid Works är meriterande. Du är allmänorienterad snarare än specialiserad. Du har goda kunskaper i engelska både tal och skrift.

Vi värdesätter personliga egenskaper som analytisk förmåga, noggrannhet och att du är ambitiös. Detta ska kombineras med dina humanistiska karaktärsdrag, dvs. att du är positiv, utåtriktad och en god lyssnare.

Sista ansökningsdag: 11 juni

Läs mer om tjänsten hos Unik Resurs: http://cv.unikresurs.se/cv/assignment.jsp?tc=cv&id=5452