Lediga tjänster

Ett samarbete med Unik Resurs

Rekrytering i samarbete med Unik Resurs

Yaskawa Nordic och Unik Resurs har tecknat ett samarbetsavtal för rekrytering av nya tjänster. Avtalet innebär att samtliga rekryteringar också hanteras av Unik Resurs.

Är du villig att satsa det lilla extra? Yaskawa Nordic maximerar andra företags produktion med hjälp av innovativ automation. Vi vill arbeta så hängivet att kunderna alltid väljer en lösning från Yaskawa framför våra konkurrenters.

Lediga tjänster just nu

IT-ansvarig

Som IT-ansvarig är du en av nyckelpersonerna mellan IT och vår verksamhet och du ansvarar för att skapa de rätta förutsättningarna för en god IT-leverans. I rollen kommer du ha en tät dialog med ekonomiavdelning för kostnadsuppföljning och internfakturering. Du är operativt involverad i dina ansvarsområden samt utvecklar och driver dessa framåt enligt fastställd strategi.

Läs mer om tjänsten hos Unik Resurs:
https://cv.unikresurs.se/cv/assignment.jsp?tc=cv&id=5813

Projektledare

I  rollen som projektledare är du ansvarig för våra projekt och för planering, genomförande och rapportering av de aktiviteter som förekommer i projektet. Du kommer att vara delaktig i projektledningsprocessen, dess utveckling samt att den blir fullt implementerad i organisationen. 
https://cv.unikresurs.se/cv/assignment.jsp?tc=cv&id=5798

Elkonstruktör

Som får möjlighet till en utvecklande roll med utmaningar högt som lågt. Arbetet innebär att i nära samarbete med våra konstruktörer i Torsås och övriga Europa, främst Tyskland, Slovenien och Frankrike arbeta för ett standardiserat arbetssätt inom elkonstruktion och EPLAN P8.

Läs mer om tjänsten hos Unik Resurs:
https://cv.unikresurs.se/cv/assignment.jsp?tc=cv&id=5729

 

Servicetekniker

Som ska arbeta med serviceuppdrag hos en av våra kunder i Nyköping. Arbetet innefattar felsökning, reparationer, underhållsservice samt support men också robotprogrammering, PLC programmering, du kommer ha ett nära samarbete med marknad- och produktavdelningen. Du ger även support till våra systerföretag som finns i Europa och andra delar av världen. Vidare ska du även arbeta kontinuerligt med att identifiera och tillvarata försäljningsmöjligheter.

Läs mer om tjänsten hos Unik Resurs:
https://www.unikresurs.se/lediga-tjanster