Lediga tjänster

Ett samarbete med Unik Resurs

Rekrytering i samarbete med Unik Resurs

Yaskawa Nordic och Unik Resurs har tecknat ett samarbetsavtal för rekrytering av nya tjänster. Avtalet innebär att samtliga rekryteringar också hanteras av Unik Resurs.

Är du villig att satsa det lilla extra? Yaskawa Nordic maximerar andra företags produktion med hjälp av innovativ automation. Vi vill arbeta så hängivet att kunderna alltid väljer en lösning från Yaskawa framför våra konkurrenters.

Lediga tjänster just nu

Teknisk säljare

Vill du bli en del av vårt säljteam?

Vi kommer att utöka teamet med ytterligare säljare inom robot och robotsvetsning samt inom Drives, Motion & Controls. Med alla våra robotar, vår ArcWorld-familj och ett av världens mest högpresterande servosystem har vi många fördelar att erbjuda befintliga och potentiella kunder. Nu behöver vi din hjälp att nå ut till de företag som kan dra nytta av dessa fördelar!

Läs mer om tjänsten hos Unik Resurs:

 

https://cv.unikresurs.se/cv/assignment.jsp?tc=cv&id=6345

 

 

Senior engineer Automation

Med uppdrag att se till att projekten genomförs enligt plan. Du agerar som lagledare och coachar ditt team för att nå maximala resultat. Till din hjälp har du en grupp engagerade medarbetare som i projektform tar fram kompletta automationslösningar till industrin.

Läs mer om tjänsten hos Unik Resurs:

https://cv.unikresurs.se/cv/assignment.jsp?tc=cv&id=6328

 

Elkonstruktör

Som ska ingå i ett team av engagerade automation- och elingenjörer, tekniker och projektledare som i projektform tar fram kompletta automationslösningar till industri. Du kommer även att vara med ute hos kund i ett tidigt skede för att med din expertis påverka produkten ända till leverans och driftsättning på plats.

Läs mer om tjänsten hos Unik Resurs:

https://cv.unikresurs.se/cv/assignment.jsp?tc=cv&id=6327