Lediga tjänster

Ett samarbete med Unik Resurs

Rekrytering i samarbete med Unik Resurs

Yaskawa Nordic och Unik Resurs har tecknat ett samarbetsavtal för rekrytering av nya tjänster. Avtalet innebär att samtliga rekryteringar också hanteras av Unik Resurs.

Är du villig att satsa det lilla extra? Yaskawa Nordic maximerar andra företags produktion med hjälp av innovativ automation. Vi vill arbeta så hängivet att kunderna alltid väljer en lösning från Yaskawa framför våra konkurrenters.

Lediga tjänster just nu

Elkonstruktör

Uppgiften är att kartlägga, hitta förbättringsmöjligheter och potential i hur arbetet med elkonstruktion ser ut idag för att sedan kunna driva implementeringen och utvecklingen som ska gälla i hela Europa. Under första året är den huvudsakliga arbetsuppgiften att implementera ett standardiserat arbetssätt i E-plan P8 med utgångspunkt att hämta kunskap hos övriga kollegor i Europa.

Läs mer om tjänsten hos Unik Resurs:
https://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrid=5994

 

Sommarvikarier

Tjänster som passar dig som studerar på högskola eller är i början av din karriär som civil- eller högskoleingenjör. Arbetsuppgifterna anpassas efter verksamhetens behov, och passar den som vill ha flexibilitet och variation i arbetet under sommaren.

Läs mer om tjänsten hos Unik Resurs:
https://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrid=6017