Att arbeta på Yaskawa Nordic

En för alla – alla för tekniken

På rätt plats, i rätt tid med rätt teknologi

Yaskawa är en av världens ledande tillverkare inom industriell automation, med nära en halv miljon MOTOMAN-robotar installerade över hela världen. Vi söker ständigt efter kompetenser för att förse framtiden med rätt teknologi. Här finns innovationerna, kraften och kunnandet att förbli en tongivande aktör på vår marknad.

Vi levererar nästa steg inom robottekniken för att stärka företags konkurrenskraft. Vi digitaliserar mekatroniken och öppnar dörren för smarta fabriker på en global arena. Vår drivkraft är att göra robottekniken tillgänglig för fler människor. Vill du vara en del av vår vision?

Där vi satsar vill vi bli nummer ett

Som anställd får du vara med och forma framtiden genom världsledande robotteknik. Hos oss drivs anställda av en vision om en smartare framtid där vi omges av avancerad teknologi och slipper slösa med värdefull tid och energi. För oss är varje ny dag späckad med nya möjligheter!

Här finns vi!

Vi är omkring 160 anställda inom Yaskawa Nordic. Vårt huvudkontor och tillverkningsenhet ligger i Torsås, några mil söder om Kalmar. Vi har också kontor för sälj och support i Kalmar och Jönköping.